Известие

Collapse
No announcement yet.

БАГАЖНИК ЗА ТАВАН

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• БАГАЖНИК ЗА ТАВАН

Търся багажник за тавана на мойта 146ца ако има предложения предлагайте или дали мога да си направя такъв с заварките ме бива предложете идеи благодаря предварително

---
    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 02:26.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от mihalev79 Покажи съобщение
      Търся багажник за тавана на мойта 146ца ако има предложения предлагайте или дали мога да си направя такъв с заварките ме бива предложете идеи благодаря предварително

Колега, ако намериш моля свирни! и ако си правиш. кажи какво ще струва ако ти ти заръчаме един брой! за моята 146

поздрави !
      sigpic
      Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
      FIAT TIPO 1.6 DOHC

Comment

Аз си направих,и той не е никак труден за изработка.
        Оригинално под уплътнението на вратата(външното) има едни щифтове които ползвах за захващане на самите гредички.Представляват две гредички(една отпред и една отзад) с по две ламарини отстрани с по една дупка където да влязат щифтовете.Просто прекопирах оригиналния багажник от Ситроен Ксантия с едната разлика,че на Ксантията задната гредичка е доста по къса,а пък предната пасва точно. С монтиран багажник закарах бебешка количка,кошарка и още нещо на 1100 км и не бяха мръднали.Естествено имам и коланчета с които бях стегнал всичко към гредичките.Ако не ме мързи после може да ги снимам,но ще видиме дали ще ги намеря къде съм ги заврял.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Working...
        X